» اخبار و اطلاعیه‌ها » مقالات علمی و سلامتی

خبر ویژه نمایشگاهی

  • کاربرد شیرین کننده‌های بر پایه ذرت، در صنایع شیرینی

    ذرت حاوی مقدار زیادی نشاسته می‌باشد که این نشاسته را می‌توان با استفاده از روش‌های آنزیمی تبدیل به شیرین کننده‌های مایع مانند شربت گلوکز و شربت فروکتوز کرد. این شیرین کننده‌ها به دلیل مزایای منحصر به فردی که دارند می‌توانند در محصولات مختلف غذایی به عنوان جایگزین شکر مورد استفاده قرار گیرند. شرکت‌های قنادی یکی از بزرگترین مصرف کنندگان شربت گلوکز و فروکتوز می‌باشند. به دلیل مزایای مختلفی که این محصولات در مقایسه با شکر دارند، کاربرد آنها در این صنعت گسترده شده است.

  • استاندارد14001 ISO چیست؟

    عدد 14000 شماره استاندارد و در واقع شماره سری استاندارد می باشد . این عدد هیچگونه مفهوم خاصی ندارد، در هنگام تدوین استانداردهای «سیستم مدیریت زیست محیطی» این شماره برای آنها در نظر گرفته شد ، البته لازم به ذکر است که سازمان بین المللی استاندارد از شماره 14000 تا 14100 را به این سری از استانداردها اختصاص داده است .

  • سدیم اسید پیرو فسفات و کاربرد آن در صنعت غذا

    در بسیاری از فراورده های آردی از سدیم اسید پیروفسفات برای حجم دهی و کاهش زمان تخمیر استفاده شود.

  • شناختن اسیدهای چرب ترانس:

    اسید های چرب از نظر نوع پیوند بین اتم ها، به دو دسته ی اشباع و غیراشباع تقسیم می شوند. خود اسیدهای چرب اشباع نشده نیز دارای ایزومرهای هندسی و مکانی متفاوتی هستند که به دو دسته ی سیس و ترانس تقسیم می شوند.

Loading

مقاله‌ها و مطالب علمی

«نه» به قیمت‌گذاری دستوری

«نه» به قیمت‌گذاری دستوری

یکی از بارزترین مزیت‌ها این است که صنعت قند و شکر از نظر تکنولوژی تولید، وابستگی به سایر کشورها ندارد و دارای مهندسانی بسیار مجرب است. این موضوع باعث شده بسیاری از کارخانه‌های قند و شکر ایرانی، به دلیل دانش بالایی که در این سال‌ها کسب کرده‌اند، حتی برخی از ماشین‌آلات موردنیاز کارخانه را هم بسازند. مشروح خبر
کاربرد شیرین کننده‌های بر پایه ذرت، در صنایع شیرینی

کاربرد شیرین کننده‌های بر پایه ذرت، در صنایع شیرینی

ذرت حاوی مقدار زیادی نشاسته می‌باشد که این نشاسته را می‌توان با استفاده از روش‌های آنزیمی تبدیل به شیرین کننده‌های مایع مانند شربت گلوکز و شربت فروکتوز کرد. این شیرین کننده‌ها به دلیل مزایای منحصر به فردی که دارند می‌توانند در محصولات مختلف غذایی به عنوان جایگزین شکر مورد استفاده قرار گیرند. شرکت‌های قنادی یکی از بزرگترین مصرف کنندگان شربت گلوکز و فروکتوز می‌باشند. به دلیل مزایای مختلفی که این محص مشروح خبر
استاندارد14001 ISO چیست؟

استاندارد14001 ISO چیست؟

عدد 14000 شماره استاندارد و در واقع شماره سری استاندارد می باشد . این عدد هیچگونه مفهوم خاصی ندارد، در هنگام تدوین استانداردهای «سیستم مدیریت زیست محیطی» این شماره برای آنها در نظر گرفته شد ، البته لازم به ذکر است که سازمان بین المللی استاندارد از شماره 14000 تا 14100 را به این سری از استانداردها اختصاص داده است . مشروح خبر
سدیم اسید پیرو فسفات و کاربرد آن در صنعت غذا

سدیم اسید پیرو فسفات و کاربرد آن در صنعت غذا

در بسیاری از فراورده های آردی از سدیم اسید پیروفسفات برای حجم دهی و کاهش زمان تخمیر استفاده شود. مشروح خبر
شناختن اسیدهای چرب ترانس:

شناختن اسیدهای چرب ترانس:

اسید های چرب از نظر نوع پیوند بین اتم ها، به دو دسته ی اشباع و غیراشباع تقسیم می شوند. خود اسیدهای چرب اشباع نشده نیز دارای ایزومرهای هندسی و مکانی متفاوتی هستند که به دو دسته ی سیس و ترانس تقسیم می شوند. مشروح خبر