<div>جمشید مغازهای، تامین روغن پالم و شکر را مشکل اصلی صنعت شیرینی و شکلات عنوان کرد و افزود: برای تامین روغن پالم جلسات مختلفی برگزار کردهایم و درصدد حل و فصل آن هستیم، ضمن اینکه مشکل توزیع شکر نیز با افزایش قیمت این کالا، تا حدودی برطرف شده است.</div> <div> </div> <div>مغازهای با اشاره به افزایش حدود ۲۵درصدی قیمت تمام شده شکلات، درباره عوامل موثر بر این گرانی توضیح داد: قیمت مواد اولیه از جمله گندم و شکر حدود ۱۵۰۰تومان گرانتر شده، ضمن اینکه در تامین روغن پالم هم مشکل داریم و این موارد باعث شده که قیمت تمام شده شکلات حدود ۲۰ تا ۲۵درصد افزایش یافته است.</div> <div> </div> <div>او همچنین از افت تقاضا برای شکلات خبر داد و گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش قدرت خرید مردم، همچنین غیرضروری بودن شکلات در سبد مصرفی خانوار تقاضا برای این کالا حدود ۳۰درصد کاهش یافته؛ از این رو برای افزایش قیمت باید احتیاط کنیم و به همین خاطر شکلات تا پایان ماه رمضان تغییر قیمتی نخواهد داشت.</div> <div> </div> <div>رییس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات درباره وضعیت صادرات نیز خاطرنشان کرد: سال گذشته صادرات شکلات در پی شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزها کاهش یافت و میزان ارزآوری آن تا پایان سال به ۴۵۰میلیون دلار رسید.</div>