<div>1-مدیریت تعداد نفرات داخل غرفه متناسب با متراژ غرفه به شرح زیر:</div> <div> </div> <div>( 12 متر مربع 2 نفر - 18 مترمربع 3 نفر تا 30 متر مربع 5 نفر – از 30 متر مربع به بالا به ازاء هر 25 متر مربع مازاد 2 نفر )</div> <div> </div> <div>2- الزام به استفاده از ماسک و ترجیحا دستکش در محل غرفه</div> <div> </div> <div>3- استفاده از ظروف پذیرائی یکبار مصرف</div> <div> </div> <div>4- عدم پذیرائی بازدید کنندگان با نوشیدنی یا اقلام پذیرائی فاقد بسته بندی استاندارد</div> <div> </div> <div>5- عدم پذیرش بازدید کنندگان بدون ماسک</div> <div> </div> <div>6- تامین و استقرار سطل زباله پدالی درب دار در داخل غرفه</div> <div> </div> <div>7- مدیریت توقف بازدید کنندگان در محل غرفه توسط مدیران غرفه</div> <div> </div> <div>8- تامین ملزومات و اقلام ضد عفونی ( از جمله الکل ، محلول ضد عفونی ، ماسک و سایر ) جهت ویروس زدائی از تجهیزات مستقر در غرفه و سایر سطوح توسط غرفه داران</div> <div> </div> <div>9- ارائه دستکش یکبار مصرف به بازدید کنندگان جهت لمس کالاها</div> <div> </div> <div>10 – پیش بینی محافظ مناسب در ارائه کالاهای نمایشگاهی مستقر در غرفه</div> <div> </div> <div>11- ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت شناسائی جهت ارائه خدمات متفرقه در داخل غرفه</div> <div> </div> <div>12- رعایت فاصله اجتماعی در برگزاری جلسات و نشستها در محل غرفه</div> <div> </div> <div>13-ممنوعیت در پخش اشانتیون تبلیغاتی در محل غرفه بمنظور اجتناب از هرگونه تجمع</div>