اخبار, اخبار نمایشگاه بیسکویت، شیرینی و شکلات

پروتکل بهداشتی غرفه‌داران ابلاغ شد

پروتکل بهداشتی غرفه‌داران نوزدهمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات به شرح زیر ابلاغ شد
 
۱-مدیریت تعداد نفرات داخل غرفه متناسب با متراژ غرفه به شرح زیر:
 
( ۱۲ متر مربع ۲ نفر – ۱۸ مترمربع ۳ نفر تا ۳۰ متر مربع ۵ نفر – از ۳۰ متر مربع به بالا به ازاء هر ۲۵ متر مربع مازاد ۲ نفر )
 
۲- الزام به استفاده از ماسک و ترجیحا دستکش در محل غرفه
 
۳- استفاده از ظروف پذیرائی یکبار مصرف
 
۴- عدم پذیرائی بازدید کنندگان با نوشیدنی یا اقلام پذیرائی فاقد بسته بندی استاندارد
 
۵- عدم پذیرش بازدید کنندگان بدون ماسک
 
۶- تامین و استقرار سطل زباله پدالی درب دار در داخل غرفه
 
۷- مدیریت توقف بازدید کنندگان در محل غرفه توسط مدیران غرفه
 
۸- تامین ملزومات و اقلام ضد عفونی ( از جمله الکل ، محلول ضد عفونی ، ماسک و سایر ) جهت ویروس زدائی از تجهیزات مستقر در غرفه و سایر سطوح توسط غرفه داران
 
۹- ارائه دستکش یکبار مصرف به بازدید کنندگان جهت لمس کالاها
 
۱۰ – پیش بینی محافظ مناسب در ارائه کالاهای نمایشگاهی مستقر در غرفه
 
۱۱- ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت شناسائی جهت ارائه خدمات متفرقه در داخل غرفه
 
۱۲- رعایت فاصله اجتماعی در برگزاری جلسات و نشستها در محل غرفه
 
۱۳-ممنوعیت در پخش اشانتیون تبلیغاتی در محل غرفه بمنظور اجتناب از هرگونه تجمع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *