اخبار, اخبار نمایشگاه بیسکویت، شیرینی و شکلات پروتکل بهداشتی غرفهداران ابلاغ شد ارسال شده توسط نعمتی در مرداد ۴, ۱۳۹۹ ۰ نظر پروتکل بهداشتی غرفهداران نوزدهمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات به شرح زیر ابلاغ شد ۱-مدیریت تعداد نفرات داخل غرفه متناسب با متراژ غرفه به شرح زیر: ( ۱۲ متر مربع ۲ نفر – ۱۸ مترمربع ۳ نفر تا ۳۰ متر مربع ۵ نفر – از ۳۰ متر مربع به بالا به ازاء هر ۲۵ متر مربع مازاد ۲ نفر ) ۲- الزام به استفاده از ماسک و ترجیحا دستکش در محل غرفه ۳- استفاده از ظروف پذیرائی یکبار مصرف ۴- عدم پذیرائی بازدید کنندگان با نوشیدنی یا اقلام پذیرائی فاقد بسته بندی استاندارد ۵- عدم پذیرش بازدید کنندگان بدون ماسک ۶- تامین و استقرار سطل زباله پدالی درب دار در داخل غرفه ۷- مدیریت توقف بازدید کنندگان در محل غرفه توسط مدیران غرفه ۸- تامین ملزومات و اقلام ضد عفونی ( از جمله الکل ، محلول ضد عفونی ، ماسک و سایر ) جهت ویروس زدائی از تجهیزات مستقر در غرفه و سایر سطوح توسط غرفه داران ۹- ارائه دستکش یکبار مصرف به بازدید کنندگان جهت لمس کالاها ۱۰ – پیش بینی محافظ مناسب در ارائه کالاهای نمایشگاهی مستقر در غرفه ۱۱- ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت شناسائی جهت ارائه خدمات متفرقه در داخل غرفه ۱۲- رعایت فاصله اجتماعی در برگزاری جلسات و نشستها در محل غرفه ۱۳-ممنوعیت در پخش اشانتیون تبلیغاتی در محل غرفه بمنظور اجتناب از هرگونه تجمع کد خبر:۱۳۲ مرداد ۴, ۱۳۹۹ ۱۰:۳۴ ق.ظ اخبار, اخبار نمایشگاه بیسکویت، شیرینی و شکلات