فرصتی دوباره برای اتحاد فعالان صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات
یادداشت جدید آقای سید یوسف قاضی عسگر، رییس هیات مدیره اتحادیه که در رسانههای مختلف از جمله دنیای اقتصاد ، فود پرس، منعکس و منتشر شد.
فرصتی دوباره برای اتحاد فعالان صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات
مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده شرکت تعاونی تولیدکنندگان صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات، ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ در هتل استقلال تهران برگزار خواهد شد. در این نشست، نمایندگان شرکتهای عضو
برای انتخاب اعضای جدید هیئتمدیره و ترسیم مسیر آینده این تشکل صنفی گرد هم میآیند.
چرا این مجمع اهمیت ویژه دارد؟
این گردهمایی را میتوان نقطهعطفی برای تحکیم اتحاد صنفی و بازسازی قدرت تصمیمگیری جمعی در یکی از صنایع کلیدی و پویای غذایی کشور دانست. در شرایط اقتصادی کنونی، همافزایی میان تولیدکنندگان نهتنها ضرورتی برای بقا،
بلکه پیششرط رشد و رقابتپذیری صنعت شیرینی و شکلات محسوب میشود.
در کنار اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات، انتخاب هیئتمدیرهای توانمند و آیندهنگر برای شرکت تعاونی میتواند زمینه بهرهگیری مؤثرتر از ظرفیتهای مشترک، تبادل تجربه میان واحدهای تولیدی و
شکلگیری همکاریهای نوین در زنجیره ارزش را فراهم کند.
مشارکت فعال تولیدکنندگان در این مجمع، فرصتی برای ایجاد ساختارهای کارآمدتر در حوزه تولید، توزیع و بازاریابی است؛ ساختارهایی که با تکیه بر مدلهای تعاونی، میتوانند قدرت چانهزنی صنف را در زنجیره تأمین و شبکه توزیع داخلی و
صادراتی افزایش دهند.
از همکاری صنفی تا برندسازی ملی
تصمیمات این مجمع تنها محدود به موضوعات اداری یا مدیریتی نیست، بلکه میتواند بر آینده برندهای ملی صنعت شیرینی و شکلات ایران تأثیری مستقیم داشته باشد. حرکت هماهنگ و جمعی شرکتهای عضو، مسیر حضور منسجمتر
در بازارهای جهانی را برای فعالان این حوزه هموار کرده و نقش تعاونیها را در توسعه صادرات غیرنفتی برجستهتر میسازد.
همفکری و همگرایی در این چارچوب، به بهینهسازی فرآیندهای تولید، ارتقای کیفیت محصولات، مدیریت هوشمند منابع و تثبیت جایگاه ایران در بازارهای بینالمللی صنعت شیرینی و شکلات منجر خواهد شد.
تعاونیها؛ افقی تازه برای رشد پایدار
برگزاری این مجمع، نمادی از نقش پررنگ تعاونیها در بازآفرینی ظرفیتهای اقتصاد ملی است. حضور سهامداران کلیدی و تصمیمگیرندگان اصلی صنعت، تضمینکننده اتخاذ تصمیماتی است که رقابتپذیری را ارتقا دهد، بهرهوری را افزایش
بخشد و مسیر مدیریت جمعی و کارآمد را در یکی از پرتحرکترین صنایع غذایی کشور هموار سازد.